Vi söker: Mekaniker till Växjö

2024-04-15

Om oss: Håkanssons Maskinaffär AB är ett familjeägt företag med en lång historia av att leverera kvalitativa premiumprodukter till Kronobergs landsbygd. Sedan 1922 har vi stolt servat våra kunder inom jordbruk, småskaligt skogsbruk, entreprenadverksamhet och grönytevård från våra anläggningar i Växjö och Ljungby. Vi är återförsäljare av Kubotas breda sortiment tillsammans med andra välkända märken, vilket säkerställer en komplett leverans av högkvalitativa maskiner och tjänster.

 

Ditt uppdrag: Vi erbjuder en självständig roll i en familjär arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med produkter av hög kvalitet. Som mekaniker hos oss blir du en viktig del i vår arbetsgrupp och får en omväxlande vardag. Din huvudsakliga roll innebär att serva, felsöka och reparera maskiner både i verkstad och ute på fältet. Du kommer även att arbeta med montering av nya maskiner och påbyggnationer inför leverans.

 

Din profil: Vi söker dig som delar vårt intresse för maskiner, och som har en ödmjuk inställning gentemot våra kunder. Din tidigare erfarenhet inom mekanik, särskilt med fokus på svetsning, hydraulik och elektronik, kommer att vara till stor nytta i denna roll. Vi tror att du som söker är ordningsam och noggrann, samt har en stark känsla för service och vilja att leverera resultat av högsta kvalitet. B-körkort är ett krav.

 

Ansökan: Låter det här som en tjänst som kan passa dig? Maila din ansökan till jl@hmab.nu. Vid frågor om tjänsten, kontakta Johan Löfgren 070 20 999 26.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!