Vi söker:

2024-04-15

Säljande reservdelsansvarig till Håkanssons Maskinaffär i Växjö

 

Om oss: Håkanssons Maskinaffär AB är ett familjeägt företag med en lång historia av att leverera kvalitativa premiumprodukter till Kronobergs landsbygd. Sedan 1922 har vi stolt servat våra kunder inom jordbruk, småskaligt skogsbruk, entreprenadverksamhet och grönytevård från våra anläggningar i Växjö och Ljungby. Vi är återförsäljare av Kubotas breda sortiment tillsammans med andra välkända märken, vilket säkerställer en komplett leverans av högkvalitativa maskiner och tjänster.

 

Ditt uppdrag: Vi söker nu en säljande reservdelsansvarig till vår anläggning i Växjö. Du blir ansvarig för reservdelar och tillbehör och är den som ser till att vår verkstad och butik har rätt produkter tillgängliga. Vår butik är uppbyggd kring STIHL:s produkter av batteri- och motordrivna handhållna maskiner. Dina arbetsuppgifter inkluderar att hantera och administrera inkommande beställningar samt att kontrollera och optimera lagersaldon. Vidare ansvarar du för inventering av lager och butik och är den första våra kunder möter när de besöker vår butik.

 

Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll inom reservdelshantering med kunskap inom inventering, lageroptimering och inköp. Administration och kundkontakt ingår i tjänsten, vilket förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du strukturerad, prestigelös och kommunikativ med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du prioriterar alltid kundens bästa och gör ditt yttersta för att leverera bästa möjliga service.

Vi tror att du arbetar inom branschen idag och har kunskap och intresse av våra produkter, och ser möjligheten att utvecklas i en annan roll. Specifik erfarenhet i all ära, men viktigast av allt är din vilja att utvecklas och lära dig nytt. Kunskap i affärssystemet Kobra och truckkort är meriterande, B-körkort är ett krav.

 

Ansökan: Välkommen med din ansökan till jl@hmab.nu. Kontakta Johan Löfgren för frågor om tjänsten, 0702099926.

 

Vi hanterar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!