Skotta, sanda, sopa och forsla bort med Weidemann!

2016-08-30

 

Möt vintern i en Weidemann! 

 

För dig som vill ha en robust och pålitlig partner till den kommande vintersäsongen rekomenderar vi en maskin från Weidemann. Med ett brett utbud av modeller och storlekar hjälper vi dig att finna rätt maskin för ditt behov och konfigurerar maskinen så att den blir perfekt.

 

För vinterns arbete finns en rad orginaltillbehör och vi kan även erbjuda vinterutrustning från bl.a. Fjärrås och Siringe m.fl.

 

 

 

SKILLNADEN LIGGER I DETALJERNA

 

Våra större maskiner (1880 och uppåt) är utrustade med programerbar joystick med propstyrda rullvippor för både 3:e och 4:e funktion (4:e funktion är tillval). möjlighet till kontirnuerlig drift etc. Få din joystick anpassad efter dina önskemål. 

Även på de mindre modellerna är samtliga funktioner samlade i en och samma joystick. 

 

 

Arbetsklimatet i förarhytten är utmärkt tack vare värme- och ventilationsanläggningen med effektiv fläkt, friskluftfilter och välplacerade luftmunstycken. AC finns som tillval på de större modellerna (1880 och uppåt). Bra sikt och ytrymme. Delade glaspartier i dörrarnna. Mycket hög detaljkvalitet. I och urstigning från båda sidor.

 

 

Pulverlackerad. I jämförelse med vanlig våtlackering förlänger den livslängden betydligt och är på så vis effektiv och samtidigt miljövänlig. Utmärkt för svenska vinterförhållanden med salt. 

 

 

Vid fullt styrutslag rör fram- och bakvagnen på maskinen vid varandra. Hos Weidemann skyddas detta område särskilt med anslag av rostfritt stål och maskinens lack skadas inte.

 

Den legendariska midjestyrningen. Alla fyra hjul har ständig kontakt med marken och maskinen rör sig med maximal dragkraft. Dessutom blir maskinen på det sättet enastående lättmanövrerad. Midjan pendlar 12 grader.

100 procent inkopplingsbara differentialspärren (klo-koppling) ger maximalt grepp och dragkraft och minskar däckslitaget genom att den är urkopplad under normal drift. 

Drivning med navreduktion ökar vridmomentet vid hjulet och                                                             förbättrar därmed dragkraften. Axlarna levereras av ZF. 

 

Vibrationer och stötar tas upp av maskinens hyttupphängning. Din kropp är väl skyddad och du arbetar även en längre tid avspänd och utan att bli trött.

 

 

Tippbar hytt, korta slagdragniongar och lättåtkomligt motorutrymme förenklar service och underhåll.

 

 

Listan på Weidemans fördelar och utrustningsalternativ kan göras mycket lång. Välkommen in så hjälper vi dig hitta rätt maskin!

 

Läs mer om Weidemans modeller och utrustningsalternativ på weidemanns hemsida.